fbpx

Skenat e pabesueshme të turmave të njerëzve

  28 Sep 2017

Mendoni se jetoni në një mjedis të mbipopulluar, ku duhet të prisni në radhë të gjata, apo ku tollovia që krijohet në transport publik dhe komunikacion është e padurueshme? Prisni pak, ka dhe më keq.

1Njerëzit përpiqen ta zënë trenin e stëmbushur në Indonezi. Vështirë të kuptohet se si niset ky tren nga platforma?

 

2Tifozët e flaktë të futbollit mbështesin kombëtarën e tyre në Seul, Korea e Jugut.

3. Shpëtimi nga vera e nxehtë në Suining të Kinës.

4. Njerëzit kalojnë urën “Tai Ping”, në Jushui të Kinës, duke besuar se ky veprim do t’u sjellë fat në të ardhmen.

5. Të punësuarit në kompaninë e sigurimeve “Lloyds of London”, gjatë ceremonisë Dita e Kujtimit, në Londër.

6. Besimtarët hindu gjatë spërkatjes më ujin e shenjtë, në Ahmedabad.

7. Një ndeshje boksi në SHBA.