fbpx

Skandaloze/ Studentja nga Kosova duke marrë kokain në fakultet. Shiko videon e tmerrshme

  01 Dec 2017

Nje video skandaloze po shperndahet me te madhe ne facebook, ku nje vajze e re dyshohet se eshte duke konsumuar mjete narkotike.

Shkolla është institucion edukativ-arsimor veprimtaria e të cilit është:

Mësimdhënia aktive intelektuale nëpërmjet të nxënit gjatë gjithë jetës;

Përvetësimi i njohurive shkencore dhe artistike me karakter nacional dhe botëror;

Zhvillimi tek nxënësit etj.Por si duket shkollat tona nuk po i kryejn me keto funksione.

Ne videon me posht do shihni aktin e tmerrshem te ksaj vajze….

Shiko videon: