fbpx

Skandaloze: Sipas KQZ-së kryetar i Istogut është Gani Dreshaj e jo Haki Rugova! (Dokument)

  21 Dec 2017

Edhe pse rezultati i 17 dhjetorit ka sjellë fitues Haki Rugovën e LDK-së, sipas raportit të KQZ-së, fitues në këtë komunë është Gani Dreshaj, shkruan Botapress.

Këtë raport KQZ e ka të botuar në vebfaqen online te raporti Rezultatet perfundimtare nga QNR.

Vonesa në refreshimin e të dhënave në KQZ është vërejtur edhe gjatë raportimit të rezultateve të zgjedhejve duke shtuar dyshime dhe duke u vërejtur gabime në plotësimin e të dhënave për rezultatet e zgjedhjeve të 22 Tetorit e të balotazhit të 19 nëntorit.