fbpx

Skandaloze! Profesoresha shqiptare hap këmbët dhe ‘tërbon’ nxënësit (FOTO

  13 Dec 2017

Fotografia është postuar sot në rrjetet sociale dhe ka ‘pushtuar’ rrjetin.

Thuhet se foto është bërë në orën e seminarit të lëndës “Hyrje në Ekonomi”, në Fakultetin e Drejtësisë në Tiranë.

Komentet në foton e postuar në Facebook nga kanë qenë të shumta, kryesisht negative. Komentues të ndryshëm kritikojnë veshjen e profesoreshës si dhe qëndrimin e saj.

Detaje që mesa duke kanë tërhequr edhe vëmendjen e studentëve, të cilët nuk u kanë shpëtuar dot tundimit për të shkrepur një fotografi.