fbpx

Skandaloze: Gani Dreshaj, deputet e kandidat i AAK-së për Istog, pronar i klubit për striptiz e prostitucion në Hamburg (Dokumente)

  14 Nov 2017

– Gani Dreshaj, deputet i Kuvendit të Kosovës dhe kandidat i Aleancës për Ardhërinë e Kosovës për komunë e Istogut është i njohur edhe si biznesmen që jeton e vepron tash e sa vjet në Gjermani. Megjithëse në Agjencionin Kundër Korrupcion të Kosovës nuk e ka deklaruar pasurinë e tij dihet se Gani Dreshaj është pronar i Fabrikën e pijeve freskuese dhe të ujit “Sinalco” si dhe pronar i bizneseve të tij në Gjemani, të lëmisë së shërbimeve, hotelierisë, patundshmërisë, etj.

Por, sipas një shkrimi hulumtues që një bashkëpunëtore e Botapress-it ka bërë nga Hamburgu i Gjermanisë (gazetare me profesion – emri I njohur ne redaksi) Gani Dreshaj.

Në shkrimin që ka dërguar ekskluzivisht për Botapress, kjo gazetare me profesion ndër të tjerash ka shkruar:

Pasi qe jetoj ne te njejtin qytet ( Hamburg) me kandidatin per Kryetar te Komunes se Istogut nga rradhet e AAK-se, z. Gani Dreshaj dhe duke pasur parasysh qe jam mire e informuar rreth aktiviteteve te tij ketu ne Gjermani, kam vendosur te ju shkruaj juve, sepse konsideroj se jeni shume profesional.

Aktivitetet e z. Dreshaj ketu ne Gjermani jane shume te dyshimta dhe pas nje hulumtimi te shkurter ne internet une po ju dergoj keto info rreth tij, pasi qe vazhdimisht po manipulohet publiku atje.

Z Gani Dreshaj, aktualisht Deputet i Parlamentit te Kosoves, ka qene dhe ende eshte pronar i nje Klubi te striptizit dhe prostitucionit. Fillimisht ka qene pronar i klubit „Table Dance Lizenzvermarktungs– und Verwaltungs GmbH“ dhe aktulisht eshte pronar I klubit „Dollhouse Verwaltung GmbH“.

Webfaqja e Klubit: http://www.dollhouse.de/impressum.html

Per te deshmuar kete ne:

Att.1 mund te gjeni certifikaten qe deshmon se z. Dreshaj eshte pronar i keti klubi striptizi dhe prostitucioni. Ose ne linkun : http://firma-24.de/gani-dreshaj-dollhouse-verwaltung-gmbh-grosse-freiheit-hamburg

gani dreshaj 1