fbpx

SKANDAL TEK PËRFAQËSUESJA E KOSOVËS

  06 Oct 2017

Sulmuesi i përfaqësueses së Kosovës, Donis Avdijaj është larguar sot nga Përfaqësuesja e Kosovës dhe nuk do të luajë në takimin e sotëm ndaj Ukrainës me arsyetimin se është lënduar.

Siç raporton Kohavision, ai nuk është larguar nga Shkodra me se ishte i lënduar.

Ai dje ka stërvitur pa ndonjë problem dhe ka qenë i gatshëm për këtë takim, por arsyeja e largimit të tij ishte se nuk ishte titullar ndaj Ukrainës.

Avdijaj është nisur drejt Kosovës.