fbpx

SKANDAL: PUBLIKOHEN BISEDAT MES NOIZY DHE ENCES, KUR AI I KËRKON TË BËJ MARRËDHËNIE ME TË, POR A JENI GATI TA SHIKONI PËRGJIGJEN E ENCES….

  13 Dec 2017

Skandal: Publikohen bisedat mes Noizy dhe Ences, kur ai i kërkon të bëj marrëdhënie me të, por a jeni gati ta shikoni përgjigjen e Ences….Me siguri të shumtë janë ata që do të donin të dinin një komunikim normal mes Encës dhe Noizyt. Epo tani e keni rastin të shikoni bisedën e tyre, këtë nuk mund ta besoni por Noizy siq shihet tek fotot e bisedës, Encës i ka kërkuar që të bëj marrëdhënie me të, dhe a jeni gati tani që të befasoheni edhe më shumë dhe të shikoni përgjigjen e saj, për më shumë shtypni poshte reklamen dhe ju hapen fotot e bisedës: