fbpx

Situate e tensionuar në Presidencë dhe Kuvendin e Kosovës

  22 Dec 2017

Pas thirrjs së seancës së jashtëzakonshme për Gjykatën Speciale duket se presidenti Hashim Thaçi është ende në zyren e tij duke diskutuar.

Nga foto e siguruara nga Magazina.al vërehet një situatë e tensionuar.

Ndryshe krerët e shtetit janë para presionit të ambasadave të huaja që mos të kalohet ky ligj i iniciuar nga një peticion i OVL së UCK-së dhe presidentit