fbpx
SI ZAKONISHT, DEMI E ‘ZJARRTË’ NË FOTOT E FUNDIT

SI ZAKONISHT, DEMI E ‘ZJARRTË’ NË FOTOT E FUNDIT

  14 May 2021

Demi Rose ka treguar format e saj dhe gjoksin e madh në disa foto që ka berë në rroba plazhi.

Demi Rose ka treguar format e saj të jashtëzakonshme në disa ifotografi.

Modelja 23 vjeçare ka treguar gjoksin e saj  por edhe belin.

Ajo ka treguar format e saj derisa është fotografuar në disa fotografi tepër të ‘zjarrta’