fbpx

Si të ushtroni më pak dhe të mbani trupin fit

  28 Sep 2017

Për ta gjetur planprogramin dhe cilat ushtrime t’i bëni mund të jetë shumë kokëdhimbëse.

Shumica e grave dëshirojnë një program të thjeshtë të ushtrimeve që t’i humbin disa kilogram dhe që trupi të jetë fit, përcjell lajmi.net

 Gjëja kryesore që duhet të dini është si të jeni eficient dhe të mos shpenzoni orë të tëra në fitnes.

Ju duhen vetëm tre orë në javë.

Kardio

  • 3 x 20-30 min kardio çdo javë:

  • Ju mund të zgjedhni se çfarë kardio doni të bëni, por që të keni një trup të mrekullueshëm dhe pa dhjam, ju duhet të bëni më së paku tre herë në javë kardio intense. Vrapimi është shumë i mirë për problemet e pjesëve të trupit, si barku apo këmbët.

  • Programi vjen si vijon:

  • Një ditë bëni ushtrime me intenzitet të lartë, një ditë pushim, ditën tjetër në intenzitet mesatar, një ditë pushim si dhe një ditë ushtrim të vështirë.