fbpx

Shtyhet për nesër mbledhja e kryesisë,kjo eshte arsyeja!

  19 Dec 2017

Nënkryetari i Kuvendit të Kosovës, Xhavit Haliti ka thënë se mbledhja e kryesisë së Kuvendit është shtyrë për nesër në ora 14:00. Kjo për shkak të mungesës së kuorumit në mbledhje, shkruan arbresh.info.
“Meqenëse komisionet funksionale nuk e kanë shqyrtuar buxhetin ne nuk kemi arrit ta shqyrtojmë buxhetin. është edhe një problem tjetër pra kourumi nuk ishte i plotë dhe mbledhja u shty për të vazhduar në ora 14:00”, ka thënë ai./arbresh.info/