fbpx

Shtëpitë më të çuditshme në botë (FOTO)

  10 Dec 2017

Në botë ka gjëra nga më të çuditshmet por a do të mund të besoni  që mendja e njeriut mund të bëjë një gjë të tillë!

Shikojeni me sytë tuaj, këto shtëpi do të iu lënë pa mend.

 

Bullgari, shtepi kerrmilli 

Shtëpi, formë qeni 

Shtëpi, “gjygymi”, Kinë

Shtëpia këpucë

Ndërtesa piano dhe violinë në Kinë