fbpx

Shpërthen Drenori :”Kallxoj këtij mashtruesi që ne e kemi thirrur seancën, vetëm nëse hynë në PDK, ka të drejtë për Komitet, por aty nuk e lejon Ramizi”

  27 Dec 2017

Ka reaguar edhe Xhavit Drenori, asamblisti i “Vizioni për Drenasin” në Kuvendin Komunal të Drenasit.

Ai ka publikuar edhe fotografi në të cilat është paraqitur rregullativat ligjore për rastin e formimit të Komitetit për Politikë dhe Financa.

“Pra, ligji ua prishi planet.
Veq nese zyrtarisht del neser ne PDK se ne komitet ndryshe ligji nuk e len.
Ne PDK nuk e len mu ba Ramizi, me sa di une!
Megjithate do provoj me ndihmu per ate rastin me arsim me i ndihmu!”, ka shtuar Drenori si përgjigje ndaj Sinanit.

Tregoj ketij mashtruesit se takimi nuk ka qene i thirrur nga Kryesuesi, por opozita qe nuk i shiti votat per Kryesues!”