fbpx

Shkurta, Shyhreti, Teuta, Gili, Yllka e kallin atmosferën ndërsa Luli u kërcen mbrapa (VIDEO)

  05 Nov 2017

Këngëtaret e estradës tonë në ahengun e familjes Pergjegjaj bënë maksimumin dikush me këndim dikush me vallëzim e sicili në formën e tij që kjo mbrëmje të duket sa më mirë.

Derisa Sinan Vllasaliu këndonte kolegët e tij këngëtare Shkurta ,Teuta, Gili, Shyhreti , Yllka këndonin bashkë me Sinanin dhe vallëzonin por çka bie në sy ne këtë video i vetmi mashkull shihej Luli burri i Shyhretës qe kërcente mbrapa këtyre këngetareve, por siç shihet edhe Luli e kallë atmosferën me vallëzim.

Ndiqeni videon më poshtë: