fbpx

Shikoni se si zhduket i gjithë fshati nga një raketë e NATO-s në vitin 1999

  13 Dec 2017

Në një fshat kosovar në kufi më Shqipërinë ishin vendosur forcat serbe, fshati bombardohet nga avionët e NATO-s duke e fshirë nga faqja e tokës, shkruan fmimages.net

Televizioni britanik ITN News në vitin 1999 po raportonte për bombardimet e NATO-s në kufirin Kosovë-Shqipëri, dhe në atë moment bombardohet një fshat kosovar ku ishin stacionuar trupat serbe.

Bombë pas bombe NATO po pastronte terrenin për trupat e UCK-së për të avancuar për në territorin kosovar.

Në video shihen ushtarët serbë duke ikur të tmerruar nga bombat e avionëve të NATO-s.

https://youtu.be/I9jhbNGNwAg