fbpx

Shembuj se moda ripërsëritet (FOTO)

  21 Sep 2017

Gjithçka e ka një cikël jete dhe e përsërit veten, dhe moda nuk është një përjashtim.

Ajo që ne tani e quajmë “risitë” dhe “tendencat e modës” u shpikën të gjithë kohë më parë dhe tashmë janë provuar nga ata që e ndjekin modën, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë mund të kuptoni se nga vijnë trendet e modës popullore, ku mund të kuptoni se shumica e tyre ka kohë që janë shpikur dhe ndjekur nga dashuruesit e modës gjatë viteve.