fbpx

SEKS-SKANDAL NË QEVERINË E MAQEDONISË, BABAI I VAJZËS I SHKON NË ZYRË FUNKSIONARIT TË LARTË! (FOTO)

  05 Dec 2017

Një seks skandal ka ndodhur në qeveri, njofton Republika duke u thirrë në një postim në rrjetet sociale. Kështu sipas këtij postimi, një funksionar ka maltretuar një administratore, duke i kërkuar shërbime seksuale. Babai i vajzës i ka shkuar në zyrë funksionarit “kazanova” dhe ka ndodhur incident. Një incident më i madh është penguar falë intervenimit të sigurimit, transmeton Gazeta Lajm. Sipas postimit bëhet fjalë për funksionar i cili edhe në qeverinë e kaluar ka vendosur për avancim të punësuarëve, por edhe tani vendos. Kjo do të thotë se ai mund të jetë nga radhët e partisë që ishte pjesë edhe në qeverinë e Gruevskit dhe që është pjesë edhe në qeverinë e Zaevit. Së shpejti paralajmërohet se mund të publikohet edhe emri i funksionarit në fjalë.

Në vijim statusi i plotë lidhur me rastin: