fbpx

Sabri Fejzullahu dhe Sinan Vllasaliu dikur miq, sot nuk flasin!

  28 Oct 2017

Që të dy shumë të kërkuar në skenën tonë, shkruan Kosovarja.

Me këngët e tyre kanë arritur të marrin zemrat e shumë gjeneratave, duke kënduar për të gjitha grupmoshat. Por, raportet e tyre të dikurshme sot nuk janë më të njejta.

Ende nuk dihet arsyeja pse dyshja e njohur e skenës nuk flasin, por fotografitë që do të shihni në vazhdim e tregojnë relacionin e tyre të dikurshëm shumë miqësorë.