fbpx

‘Rrjedh’ një foto krejt nudo e Bleronës

  26 Nov 2017

Moderatorja tashmë e njohur dhe e dashur, Blerona Zeqiri, filloi karrierën në emisionin “një kafe me Labin”, tek shpejt dëshmoi, se punën e vet e punon me përkushtim dhe dashuri ndaj këtij profesioni. Kemi pasur rastin kur e ka udhëhequr e mbajtur edhe tërë emisionin vet, bile atë edhe për lakmi.

E kemi parë edhe në spektakle tjera të organizuara nga ky televizion. Blerona me zërin, me sharmin që posedon, por edhe me realizimin e intervistave me bashkëbiseduesit që po i ka gjatë emisionit tërheqë vëmendjen e shikuesit për ta përcjellë me ëndje.

Gjithmonë e ëmbël dhe e buzëqeshur para ekranit. E tillë po është edhe në emisionin e përditshëm “ Bon Bon”.

 

Kjo në foto, e shtrirë dhe me shpinë të kthyer është Blerona vet, siç u përgjigj për “Kosovaren”, kur e pyetëm, se trupi kujt është ky zhveshur deri në gjysmë që po shihet në foto, ajo na u përgjigj: po imi, i vet Bleronës … Pse, çka dhe pse pyetni?