fbpx
RRIHEN MES VETE SIMPATIZANTËT E PDK-SË DHE AKR-SË

RRIHEN MES VETE SIMPATIZANTËT E PDK-SË DHE AKR-SË

  22 Oct 2017

 

Festa në Mitrovicë ka eskaluar në dhunë fizike mes sipmatizantëve të dy partive.

Në Mitrovicë janë rrahur mes vete simpatizantë të PDK-së dhe AKR-së.

Për këtë kanë ndërhyrë edhe njësia speciale e policisë së Kosovë.

 

Partia Demokratike e Kosovës dhe Aleanca Kosova e Re pritet të shkojnë në balotazh në Mitrovicë.