fbpx

Rrëfimi shokues i shkencëtarit: Qëllimisht kemi infektuar 30 milionë njerëz me kancer, leukemi dhe AIDS (Video)

  03 Dec 2017

Një nga shkencëtarët më të shquar brenda industrisë së vaksinave, shkencëtari i kompanicë farmaceutike Merck, Dr. Maurice Hilleman, pak vite para vdekjes, bëri një regjistrim audio në të cilin ai pranon plotësisht se vaksinat me të cilat vaksinohen mbi 30 milionë njerëz në botë ishin të kontaminuara me leukimi, virusin e kancerit dhe AIDS-it, transmeton InfoPress.

Në incizim pas deklaratës së tij dëgjohen qeshjet e kolegëve të tij shkencëtarë, të cilët më pas thonë se vaksina do të vaksinojë rusët, “t’i godasë ata” me tumore për të ndihmuar amerikanët të fitojnë në Lojërat Olimpike.

Pra, shkencëtarët e dinin se vaksina ishte e infektuar me një virus të kancerit dhe qeshinin me një realitet të tillë të frikshëm!

“Kjo nuk është një teori komploti, kjo është e vërteta në të cilën unë jam i përfshirë “, tha shkencëtari i Merck që nuk e kishte idenë se një ditë mediat do të merrnin këtë filmim në dorë sepse nuk kishte internet në atë kohë.

Ai me siguri mendonte se incizimi do të mbetet sekret, sepse kur u pyet pse këtë nuk ua tregon mediave, ai u përgjigj: “Sigurisht që nuk duhet të jetë publike! Është një çështje brenda një komuniteti shkencor! ”

Me fjalë të tjera, ai inkurajoi shkencëtarët që të fshehin të vërtetën e frikshme. Përkundër faktit se ka një incizim dhe mund të dëgjohet ky regjistrim është injoruar për vite me radhë dhe nuk është publikuar në asnjë media masive anembanë botës deri tani. /InfoPress

https://youtu.be/-uGWut6IRfA