fbpx

Rrëfimi prekës i Lalushit: I shita krejt çka pata, ama më së shumti mu dhimt kur e shita këtë gjë

  03 Dec 2017

Këtë të dielë nKosovë Show ishin mysafirë aktorët e humorit Lalushi dhe Muhameti të cilët sollën momente shumë interesante në emision.

Në fund të emsiionit mysafir ishte edhe një ilozionist shqoptar nga Prizreni i cili solli disa numra iluzionesh por me insistimin e Shpetimit për ta quar në gjumë apo ngrirë ai e provoj këtë numër i cili arriti ta ngrirë me të vërtetë dhe pasi e shtiu në dy karriget ai hypi mbi shpetimin me dy këmbët për ta vërtetuar këtë.