fbpx

Rrëfehet prostituta: Ja gabimet e meshkujve në shtrat

  29 Dec 2017

Secili mashkull mendon se në krevat është më i miri, por duhet ta pranojnë që bëjnë gabime të caktuara në momente intime.

Kryesisht meshkujt fajësohen për ndërlikimet që kanë gjatë aktit dhe mos kuptimit dhe koordinimit të mirë me partneren, por gratë kanë rrëfyer disa gabime tjera që bëjnë meshkujt.

E për të qenë perfekt nuk ka mënyrë më të mirë se sa të mësosh nga gabimet.

Le t’i hedhim një sy se çfarë thonë gratë se nuk u pëlqen tek meshkujt në krevat:

1.Kur ata nxitojnë.

2.Kur janë shumë të qetë në krevat.

3.Nuk kanë aftësi të ngrenë humorin ose nuk pëlqejnë veshjet e tyre.

4.Ju jeni gati, por ai nuk është.

5.Nuk ju dëgjojnë.

6.Nuk kuptojnë se ku janë zonat erogjene të grave.

7.Nuk dinë të puthin mirë dhe kjo kthehet në bezdisje.

8.Nuk u pëlqen kur meshkujt ushtrojnë forcë mbi to.

9.Meshkujt dhe femrat kanë trupa të ndryshëm dhe nevoja të ndryshme dhe duhet të trajtohen me kujdes, sepse në të kundërt do ngjante e pakëndshme.

10.Kur meshkujt duan të provojnë shumë gjëra të reja, kjo i frikëson femrat.

11.Nuk i kushtojnë rëndësi detajeve.

12.Femrat e urrejnë kur meshkujt nuk marrin “komandon” e gjërave në krevat.