fbpx

Rezultatet e Exit Pollit për kryetarë të Pejës, Ferizajt dhe Mitrovicës (FOTO)

  22 Oct 2017

E plotësuar: Shkëlzen Maliqi, që ka udhëhequr ekipin e Exit Pollit të Klan Kosovës, ka publikuar në detaje rezultatet e zgjedhjeve lokale, për shtatë komunat më të mëdha në Kosovë.

“Margjina e gabimeve mund të jetë 1-1.5 për qind, maksimum, plus minus”, ka thënë ai më herët.

Rezultatet janë si në vijim:

Peja: LDK (49,8), AAK (25,5)

Ferizaj: PDK (39,5), LDK (31,1)

Mitrovica: PDK (35,7), AKR (22,1).