fbpx

Rexhep Selimi i drejtohet Hashim Thaqit me tone te larta!

  13 Dec 2017

Presidenti i Pronto-s duket në krizë të rëndë, jo vetëm politike. Ai tashmë nuk është vetëm i papërgjegjshëm por ka kohë që është bërë edhe rrezik për Kosovën dhe për sigurinë e saj.
Sëpaku në prani të ushtarëve të FSK-së ai nuk do të duhej të mos e vlerësonte prezencën ushtarake të NATO-s në Kosovë.

Thaçi do të duhej t’i raportonte Kuvendit e jo të shkonte të bënte prova amatore me prompterë në prani të ushtarëve të FSK-së që tash e sa vite po manipulohen me ëndrren e tyre që një ditë edhe ata të jenë ushtarë të ushtrisë që e duan.

Ushtarët duan ushtri e jo mashtrime.