fbpx

“Ramushi eshte kriminal,ndersa Albin Kurti kopil i Qosjes dhe spiun Serb!

  15 Dec 2017

Ramushi është kriminel

e plaçkitës si dhe sajues i konflikteve,kur e paguajnë agjensitë sllave,ku e kanë burimin pallatet e tij.

 

Nuk është njeri i dijes dhe as i fjalës,se po të ishte i tillë nuk do të mund hypte aq lart.

Mirë është që çobani të kujdeset për bagëtinë.

Kurse Albin Kurti është kopil i Qosjes dhe shpiun në shërbim të agjensisë sërbe.

Le të ju kujtohet kur nga burgu hante m.., e shpifte ndaj Ibrahim Rugovës.Është mirë që atij ti mirret shtetësia e Kosovës dhe le të shkon të lehë atje e për ata që e paguejnë!

Këtu as nuk ka nderë,as nuk ka vend.

Unë gjithnjë jam fjalëmirë për Dr.Ibrahim Rugovën,dhe jo që e kam më kushëri se ju,por e nderoi dhe e çmoi si njeri të urtë e si çlirimtarë!

Bukëpërmbysët i urrej!

Heronjët tanë që na i lavdrojnë e nderojnë të huajt,ne i ofendojmë rënd e pa kurrëfarë sebepi.

Jam në pritje të “ushtrisë” së Ramushit dhe në pritje se kur qarri po mbushet kumbulla!

Edhe jam i ngejshëm e pritja nuk po më prish punë,por po më vie vështirë që ta mbaj gojën e terurë.

Mirëpo,bën ta dini se tash edhe shmjen e kam pazarar.

(Ishim në një varrim në Malishevë,e kur po kthehesha me veturë për në Gjilan,Azemi Behlulit ish mbet vetëm.I thash,hajde në kerr,po me ba me sha ta ha dreqi plakin!O pasha zhotin,pa zharar e kam).

Kjo kajdja e “pazararit”po tregonte që njeriu i tillë është krejt teslim,vetëm fryma që e mban gjallë e si hije mbi tokë!

Vërjetje:Opinioni është qëndrim personal dhe nuk përputhet me qëndrimet e redaksisëP