fbpx

Ramiz,e humbe Drenasin!

  19 Oct 2017

Ndryshimi i filluar vitin e kaluar, kulmon më 22 tetor në Drenas

Ndryshimi i cili ka filluar në fund të vitit të kaluar në komunën e Drenasit, do të kulmoj në zgjedhjet e 22 tetorit.

Të dashur qytetarë të komunës se Drenasit,

Para vetës e keni një mundësi ideale që më 22 tetor me votën tuaj të vendosni se kush do të iu prijë në katër vitet në vazhdim.


Nisma për Kosovën e ka ofertën më të mirë në krye me kandidatin tonë z. Isa Xhemajlaj.

Ju ftoj të gjithëve të bëheni bashkë dhe të ktheheni në aktivistë për të mundësuar ndryshimin, i cili është shumë i nevojshëm në këtë komunë.

Fryma socialdemokrate e Nismës po përqafohet nga të gjithë qytetarët e vendit.

Andaj ju bëj thirrje që më 22 tetor, të dilni në zgjedhje masovikisht dhe të votoni për Isa Xhemajlajn.

Fotografitë më poshtë janë nga mbyllja e fushatës se Nismës, dega në Drenas në tubimin e mbajtur në Komoran.

#KOHAperNISMEN