fbpx

Ramabaja: te dyshuar per terorizem jane edhe Albulena Haxhiu, Xhavit Beslimi….

  01 Oct 2017

Sadri Ramabaja ka bërë të ditur se janë edhe 6 persona tjerë dyshohet për veprën terroriste “ Vrasje e përfaqsuesve të lartë të Republikës së Kosovës dhe “Përgatitja e veprave terroriste ose veprave penale kundër rendi”.

Sipas Ramabajës, të dyshuar janë edhe Xhevat Bislmi, Gafurr Elshani, Albulena Haxhiu, Emrush Xhemajli, Muhamet Klemendi e Ibrahim Kelmendi, shkruan Express.

Këto të dhëna Ramabaja i ka bërë publike në FB.

Deri tani, nga ljo Prokurori, për këtë motiv, janë marrë në pyetje sit ë dyshuar:

1. Xhevat Bislimi (kryetar i Shoqërisë LËVIZJA),

2. Gafurr Elshani (avokat).

3. Albulenë Haxhiu (deputete),

4. Emrush Xhemaili (është thirrë perms telefonit, e natyrisht nuk I është përgjegjur thirrjes dhe pritet arrestimi I tij).

Në këtë lisët, si të dyshuar janë potencuar emrat e:

5. Muhamet Kelmendit (professor univerasitar, ish nënkryetari i LPK) dhe

6. Ibrahim Kelmendi (njri nga tre themeluesit e LPK-së, I vetmi I mbetur gjallë e në jetë).

Kam arsye të dyshoj thellë se janë pjesëtarë të kësaj bande që urdhëron ndjekjen e atdhetarëve, që në fillim të qershorit më paten demoluar shtëpinë, duke hedhur gjithë mllefin në bibliotekën time. Zatën paralajmrimi i njërit nga pjesëtarët e forenzikës në atë rast, se nuk kemi të bëjmë me akt vjedhjeje, meqë duket sheshit se, personat kanë qenë në kërkim të dokumenteve, tek tashti më tingëllon shumë real.