fbpx

Rakiq tregon arsyet se pse serbët po frikësohen të kthehen në Kosovë!

  18 Dec 2017

Arrestimet e serbëve në Kosovë në parimin e “dy dëshmitarëve” pa prova, duhet të ndalen, ka thënë i pari i Listës Serbe si dhe kryetari i tanishëm i Mitrovicës së Veriut, Goran Rakiq, transmeton Indeksonline.

Sipas tij arrestimet e tilla janë duke frikësuar serbët për t’u kthyer në Kosovë.

“Përvoja na tregon si këtë se janë duke arrestuar serbët të cilët janë respektuar dhe të cilët dëshirojnë të kthehen në shtëpitë e tyre, të tillë si Bozhidar Mitroivq”, ka thënë Rakiq.