fbpx

Qyteti i vetëm në Kosovë që nuk është ndriçuar për fundvit

  27 Dec 2017

Qyteti i Pejës është i vetmi qytet në Kosovë që nuk është stolisura për festat e fundvitit.

Përveç një babadimëri të vendosur në qendër të Pejës është dëshmia e vetme që tregon ardhjen e festave në Pejë.

Kjo mungesë e ndriçimit me drita dhe stoli në prag të ndërrimit të moteve ka hatëruar banorët e kësaj komune.

Këtë të ndriçimit komuna e Pejës e ka arsyetuar duke thënë se nuk ka pasur buxhet të mjaftueshëm komuna.

Shefi i kabinetit të kryetarit të Pejës, Gazmend Muhaxheri, Durim Sheremeti, ka thënë se patën probleme financiare, prandaj qyteti nuk është stolisur.