fbpx

Publikohet trileri i filmit erotik që i çmend femrat e botës “Fifty Shades Freed”

  08 Nov 2017

Në rregull, e dimë që triologjia e Fifty Shades ka një mijë probleme, por s’kemi ç’i bëjmë. Duhet (duam) ta shohim.

Në shtator u publikua një trailer i shkurtër, shumë intensiv dhe sapo ka dalë versioni i plotë, dy minuta e njëzetë sekonda.

Qartazi Ana dhe Christian u martuan, gjë që s’është ndonjë çudi duke marrë parasysh se u fejuan në fund të lmit të dytë.