fbpx

Publikohen ‘gabimisht’ pamje ku shihet se çka i bën çdo natë Naim Abazi, Mihrie Brahajt

  01 Dec 2017

Mihrije Braha dhe Naim Abazi, janë çifti më i njohur i estradës sonë.

Ata së fundmi kanë qenë të ftuar në edicionin festiv të Express Rozë, ku nuk kanë hezituar të tregojnë shumë gjëra.
Ndër të tjera, Mihrija ka treguar se çfarë i bën çdo natë Naimi. Për ta dëgjuar përgjigjen e saj, klikoni mbi reklamë dhe pastaj shikoje videon.

Ja VIDEO:

https://youtu.be/FeyRiYJVYCw