fbpx

Pse qeshi ky njeri gjatë ekzekutimit me varje

  10 Dec 2017

Ky është Hamza Bendelladj.

Ai ka hakuar 217 banka duke përfituar 400 milion dollar.

Të gjitha këto para ai i dhuroi për Afrikën dhe Palestinën. Bendelladj u ekzekutua duke qeshur.

“Unë nuk ndihem fajtor për ndonjë krim”, kishte thënë ai, para ekzekutimit vitin e kaluar.
Hamza, i cili është konsideruar edhe si “hero i myslimanëve”, la edhe një mesazh para se të vdiste: “Paratë dhe pushteti nuk janë asgjë, nëse nuk përdoren për të krijuar një botë më të mirë”.