fbpx
Pse mashtrojnë burrat: Këto janë 9 arsyet e tyre

Pse mashtrojnë burrat: Këto janë 9 arsyet e tyre

  15 Sep 2019

Ueb sajti për takime ekstra-martesore Victoria Milan ka eksploruar arsyet se gjithnjë e më shumë burra mashtrojnë partnerët e tyre.

Ata kryen një sondazh me 8,210 anëtarë të seksit më të fuqishëm nga SHBA, Irlanda, Mbretëria e Bashkuar, Spanja, vendet nordike, Franca, Italia, Kanada, Afrika e Jugut dhe Polonia.

Më shpesh, ata morën këto nëntë përgjigje në pyetjen se cilat shkaqe ishin që i detyruan ata të vihen në krahët e ‘zonjave tjera’.

-Bëjnë shumë pyetje

Shpesh, partnerët dinë të bëjnë pyetje, pasi ata kujdesen për partnerët e tyre dhe duan të dinë që janë në rregull. Sidoqoftë, ata nuk e perceptojnë atë si shqetësim, por si një sjellje irrituese. 65 për qind e burrave e thanë këtë.

-Gjejnë mënyra për të shmangur seksin

Kjo sjellje zemëron 88 për qind të burrave. Është krejtësisht normale që kërkesa seksuale e një gruaje të ulet sa më gjatë që është në një lidhje. Nuk ka më epsh dhe gjërat ngadalësohen në dhomën e gjumit. Meshkujt shpesh kanë një lëvizje seksuale më të fortë se gratë, kështu që ata përfshihen në afera për të përmbushur nevojat.

-Nuk thonë kurrë atë që duan

Sipas sondazhit, 89 për qind e burrave thonë se iu pengon kjo. Ata besojnë se gratë nuk duhet të presin që partnerët e tyre t’ua lexojnë mendjen. Një dashnore ka më shumë të ngjarë të jetë e drejtpërdrejtë, pasi ka më pak kohë për të qenë së bashku.

– Kanë disponim që ndërron shpejt

Të gjithë jemi ndonjëherë me humor, por nuk jemi të prirë ta ndajmë me njerëz që nuk i njohim mirë. Në fillimin e një marrëdhënie, shumica e njerëzve përpiqen të jenë pozitivë në mënyrë që ta mbajnë partnerin e tyre më lehtë. Sidoqoftë, kur marrëdhënia bëhet më serioze, atëherë një humor i keq shpërthen. Sipas sondazhit, 97 për qind e burrave pranuan se ata ishin më të irrituar nga sjellja e partnerit të tyre.

– Janë xheloze Rreth 96 për qind e burrave të anketuar thanë se nuk u pëlqen kjo sjellje. Nga njëra anë, është e mundur që partnerët e tyre të kenë një problem të qenësishëm me xhelozinë ose mendojnë se partneri i tyre po i mashtron.

– U tregojnë miqve për intimitetin e tyre

Kjo shqetëson 93 për qind të burrave. Mund të jetë e bezdisshme që të gjithë miqtë tuaj të ndërsjellë të dinë për intimitetin tuaj.

– Nervozohen lehtësisht

Edhe kjo është ajo që i çon burrat të mashtrojnë, pasi gjatë kohës sa janë me dashnore nuk kanë presione të tilla. 90 për qind e tyre thanë se kjo i shqetëson.

– Vazhdimisht duan ndjenjën e sigurisë

Jo shumë meshkuj duket se nuk duan të jenë ata që i shtojnë ngritjen e vetëbesimit rreth pamjes së tyre. Sipas këtij studimi, madje 87 për qind e burrave e konsiderojnë këtë sjellje të pakëndshme.

-Dëshiron ta ndajë porcionin në restorant

Gratë që duan të ndajnë ushqim në përgjithësi e bëjnë këtë në mënyrë që të ndjehen më pranë burrit të tyre. Kjo sjellje shqetëson 65 për qind të burrave.

(Kosova Sot Online)