fbpx

Pse i dhembin kembet Nenes?

  10 Oct 2017

Pse i dhembin këmbët Nënës!

Zoti e ka vendosur foshnjen në mitrën e gruas në një lëng shumë të kripur me qëllim që t’i rritet trupi, që të lehtësohet pesha dhe në të njejtën kohë t’ivijë ushqimi pa asnjë lodhje nëpërrmjet kordonit të lidhur me nënën, që iofron atij ushqimet që i nevojiten.

Nëse nëna nuk arrin të ushqet siç duhet, fëmijës nuk do t’i mungojë asgjë sepse disa gjëndra arrijnë të shkrijnë dhëmbët dhe kockën e nënës për të zëvendësuar ushqimin e munguar. Për këtë arsye, me rritjen në moshë, nënës idhembin dhëmbët, gjunjët dhe këmbët.

Kjo bën qe shumë njerëz të thonë se pse gruaja plaket përpara burrit.

Sikur t’a dinte njeriu se ka shkrirë kockën e nënës së vet për të jetuar, nuk do të dinte si t’a shpërblente atë

Zot shperbleji nenat tona!