fbpx

Profesori i Gjeografisë rrihet nga axha i nxënësit të cilin ai e përjashtoi nga mësimi (VIDEO)

  09 Dec 2017

Përparim Çahilit mësimdhënësi i Gjeografisë, përjashtimi nga ora i mësimit i një nxënësi i ka kushtuar me rrahje.

Me të marrë lajmin nga nipi i tij i përjashtuar nga ora e mësimit, axha i nxënësit kanë ushtruar dhunë fizike ndaj mësimdhënësit në fjalë.

Drejtori i shkollës flet për rastin ku spjegon se nxënësi gjithmon ka qenë problem.
Nuk janë të rralla rastet e tilla kur sulmohen profesorët dhe mësimdhënësit nëpër shkollat në vendin tonë, që janë mjaftë shqetësuese./DrenicaSOT