fbpx

Profesoresha shqiptare nga Shkupi godet Islamofobët: Janë bë si mizat në çorbë!

  26 Nov 2017

Profesoresha shqiptare nga Shkupi, Gjyla Çeliku ka uruar VV-në për fitoren në Prishtinë, Prizeren dhe në Dardani, duke vlerësuar se kjo fitore është e merituar, shkruan Gazeta Lajm. “Kush i duron tash islamofobat”, ka shkruar Çeliku në post-scriptum.