fbpx

Profesor Idriz Vehapi takohet me te rinjtë e Rahovecit

  11 Oct 2017

Nën organizimin e Qendrës Rinore “SHL-Kosova”, sot takova shumë të rinj të komunës së Rahovecit dhe biseduam për programin tonë katër vjeçar, ku një vend të veçantë e zënë çështjet që kanë të bëjnë me rininë, arsimimin dhe punësimin e tyre.


Takimi me të rinjtë është gjithmonë i veçantë, sepse në mesin e tyre ka shumë energji, kretivitet dhe vullnet për ta zhvilluar vendin.

I sigurova ata dhe të gjithë të rinjtë e komunës së Rahovecit, se, përveç mundësive që ka Komuna, do të gjejmë edhe mundësi tjera për avancimin e pozitës së tyre dhe përmirësimin e kushteve për të ardhme më të mirë.