fbpx
Prodhohet krevati i ri për ata që nuk zgjohen dot në mëngjes

Prodhohet krevati i ri për ata që nuk zgjohen dot në mëngjes

  08 May 2019

Ka shumë njerëz që nuk zgjohen dot në mëngjes dhe kërkojnë mënyra të ndryshme për t’u çuar nga krevati.

Krevati i ri i prodhuar nga inxhinjeri Coli Fartz nga Austria synon që të ndihmojë pikërisht të gjithë ata që e kanë të vështirë zgjimin e mëngjesit.

Kur shkon ora, bie një zile e fortë dhe pas kësaj krevati çohet duke ju hedhur në këmbë. Hedhja nuk është e fortë dhe direkt ju mund të çoheni në këmbë.

Krevati pritet që të dalë në treg dhe që tani shumë përdorues në rrjetet sociale pretendojnë se kjo shpikje është zgidhja e tyre.

Me siguri, do ketë kërkesa të mëdhaja dhe nga gjumashët shqiptar.

FOTO: