fbpx

Presidenti Thaçi nuk do të mund të votojë sot, kjo është arsyeja

  19 Nov 2017

Presidenti Thaçi nuk do të mund të votojë sot, kjo është arsyeja

Thaçi edhe më tej vazhdon të qëndrojë në Kanada, dhe për këtë arsye nuk do të mund të votojë.

Ndryshe, me anë të një paraqiteje në rrjetet sociale ai ka përgëzuar partitë politike dhe kandidatët për fushatën e dinjitetshme elektorale, kurse shoqërinë civile dhe mediat për angazhimin dhe raportimin korrekt.