Pozoi me të bijën në plazh, “u fëlliq” kur pa detajin “e tmerrshëm” në foto

Në pamje të parë, në këtë foto duket një vogëlushe dhe nëna e saj duke marrë rreze dielli në plazh

28-vjeçarja Olivia White nuk donte ta ndante këtë foto me të tjerët në rrjetet sociale pasi nuk ishte shumë e kënaqur me atë që dukej në foto.

A mund ta dalloi se çfarë ka që nuk shkon me foton?

Ajo deklaroi se barku i saj dukej shumë shëmtuar në foto dhe kjo ishte arsyeja pse nuk donte ta postonte.

Nëna e dy vajzave shprehej e pasigurt për veten e saj.

Ajo është një bloggere e famshme në Melbourne dhe shqetësohej për mendimin që do të kishin ndjekësit e saj kur të shihnin foton “joperfekte”.