fbpx

Policia e Kosovës si në filma: Ndjek dhe arreston një person

  14 Dec 2017

Policia e Kosovës ka bërë një aksion të madh duke e arrestuar një person.

Në rrugën magjistrale Prishtinë – Mitrovicë saktësisht në fshatin Dobërllug, Policia ka arritur ta ndalte veturën të cilën ishte duke e ndjekur.

Sipas komentuesëve në grupin ‘Marakli t’kerreve’ kjo veturë ka rrezikuar shumë komunikacionin dhe shprehnin admirimin e tyre për Policinë