fbpx

Po ti a e ke tradhtuar gruan? Elvis Naçi i ‘mbyll gojën’ të gjithëve me përgjigjen e tij (VIDEO)

  13 Oct 2017

Ditët e fundit, Elvis Naçi ka qënë në qendër të vëmendjes pas deklaratës së tij mbi tradhtinë bashkëshortore, deklaratë të cilën shumë e kritikuan e të tjerë e mbështetën mendimin e tij.

I ftuar sot në “Pasdite në Top Channel”, imami sqaroi që fjalët e tij janë kuptuar gabim pasi nuk duhet vetëm gratë të zbukurohen, por “unë e kam thënë për të dy”, u shpreh Elvis Naçi.

“Pastërtia, bukuria vlen dhe për mashkullin dhe për femrën. Tradhtia është një nga mëktet më të mëdha. Mos lejoni që marrëdhenia të shkojë drejt tradhtisë. E kam thënë për të dy. Ne s’kemi studime kush tradhtion më shumë unë mendoj se s’ka dallim. Tradhojnë të dy”, tha imami

Në fund moderatorja Jonida Shehu i bëri Elvisit pyetjen që do kishin dashur të gjithë t’ja bënin: “A e ke tradhtuar ndonjëherë gruan?” shkruan Panorama.

“Nëse është pyetja për tradhti, jo. Por sipas fesë islame, mëkat është vetëm ajo që bën dhe jo ajo që mendon. Dy gjëra e mbajnë afatgjatë një martesë: çift i hapur. Sepse kështu kuptojnë më shumë njëri-tjetrin”, tha imami.