fbpx
Pleqnarët e Malishevës me “analiza të thella” për Thaçin dhe Evropën

Pleqnarët e Malishevës me “analiza të thella” për Thaçin dhe Evropën

  07 Jul 2020

Profesioni i analistetit lakmohet më së shumti në Kosovë. Pleqë dhe të rinj merren me lloj-lloj analizash që nga çështjet nacionale deri të ato globale.

Më herët ‘analistët’ janë shfaqur nëpër oda dhe çajtore por me ardhjen e globalizmit tani ‘analistët’ talentin e tyre kanë filluar ta shfaqin në TV lokal dhe rrjete sociale.

Shikojeni çfarë analize të thellë japin pleqnarët e Malishevës: