fbpx

Plas debati mes Elvis Naçit dhe Mustafa Nanos, moderatori u thotë: Se mos ziheni si në Kosovë (Video)

  03 Oct 2017

Në emisionin “Opinion” ka plasur një debat mes analistit Mustafa Nano dhe Imamit Elvis Naçi.

Teksa Nano po shprehej kundra deklaratave të Naçit, ky i fundit e ka akuzuar Mustafa Nanon se ka bërë një deklaratë kundra myslimanëve, çka analisti nuk e ka pranuar.

Imami: Jo shumë larg ti ke thënë, myslimanët e zellshëm mund t’i vënë flakën këtij vendi.

Nano: As se mbaj mend fare.

Imami: Nuk e mban mend se flet shumë ti prandaj. Çdo tekst që vjen për femrat është i vlefshëm edhe për meshkujt, do ta dish këtë nga islami.

Nano: Këtë e thua ti, nuk thuhet në Kuran kjo gjë, gënjen.

Imami: Këtej e tutje të vij Mustafa Nano ta mbaj ligjëratën unë nuk flas më. Nuk po më lejon të flas dy gjëra që i di.

Nano: Ca më tregon mua ti, je copë injoranti komplet.

Imami: Mustafa të lutem, ke thënë aq broçkulla për islamin sa se ke idenë.

Fevziu: Se mos na ndodhi si në Kosovë. Qetësohuni!

Imami: Jo, jo, nuk e kuptova pse u nxeh.