fbpx
Plani i Hashim Thaçit për me e “zbutë” Isa Mustafën?!

Plani i Hashim Thaçit për me e “zbutë” Isa Mustafën?!

  15 Mar 2019

Zbulohet deri në detaje skenari: Hashim Thaçi i bëri ofertë LDK-së për të hyrë në qeveri. Lutfi Haziri, kryeministër!

LDK-ja disa here është tradhtuar keqas nga Presidenti Hashim Thaçi. Tashti “gjarpëri” po i lypë vrimat që ta pickoj përsëri LDK-në.

LDK as sesi nuk guxon te lëshohet ne një aventurë te këtillë nëse done me e ruajt veten nga kafshimi i gjarprit, dhe me ruajte vehten nga anetaresia dhe elektorati i saje e cila memzi erdhi pak ne vehte nga ato dy nokdaunët e mëparshme te Thaqit.

Hashim Thaçit nuk i intereson se çka do të ndodhë me LDK, ai done me i kry punët e veta ne drejtim te rrënimit total te Kosovës.

LDK-ja duhet te ruhet nga Isa Mustafa dhe Lutfi Haziri sepse këta munden lehte me e shti LDK përsëri ne zerzele nga e cila do te fshihet totalisht. Kurse Hashim Thaçi le ti përfundon punët e tij te flliqeta pa LDK, ashtu siç i ka nise mbrapshtë.