fbpx

Përplasen për Prizrenin, Memli Krasniqi dhe Glauk Konjufca

  23 Oct 2017

Memli Krasniqi konsideron se PDK, do ta udhëheqë komunën e Prizrenit edhe për tetë vite tjera.

“Ju s’mund ta fitoni Prizrenin. Ne kemi qenë aty qe 10 vite, Prizreni është një storie e suksesit. PDK do ta udhëheqë me Prirenin edhe për 8 vite të ardhshmë, andaj ju më mirë është me u koncentru në ndonjë komunë tjetër ku keni më shumë shanse”, i është drejtuar Krasniqi Glauk Konjufcës nga VV.

Krasniqi poashtu ka thënë se si parti nuk janë të kënaqur me disa komuna.

“Ai nuk është akuzuar pse ëshë në moshë, ai është akuzuar për veprime që ju i dini shumë mirë”, ka thënë Konjufca.