fbpx

Permbyset rezultati ne kete komune!

  23 Nov 2017

Është përmbysur rezultati në Komunën e Istogut, gjatë numërimit të votave me kusht dhe me postë.

Para numërimit të këytre votave, Haki Rugova i LDK-së udhëhiqte me 671 vota kundrejt Gani Dreshajt të AAK-së, por tashmë ky rezultat ka ndryshuar në favor të këtij të fundit, shkruan Periskopi.

Nga numërimi i votave me kusht dhe me postë, Dreshaj ka marrë 705 vota, ndërsa Rugova vetëm 4.

I bije se aktualisht Dreshaj tashmë është para Rugovës me 30 vota.