fbpx

Permbyset rezultati ne Istog?!

  17 Dec 2017

Zyrtarët e AAK-së thonë se kanë fituar Istogun.

Sic raportojnë mediat, nga Shtabi i AAK-së në Istog, tashmë nga kjo parti kanë shoallur fitoren dhe ka filluar festën.

Siaps të dhënave të AAK-së, Gani Dreshaj do të jetë kryetar I Istogut.

Mirëpo, rezultatet e publikuara nga Exit Polli, e nxjerrin fitues kandidatin e LDK-së, Haki Rugova me rezultat 53 për qind.

Edhe nga LDK thonë se kanë fituar.

Vlora Dumoshi nga kryesia e LDK-së ka thënë se kjo parti tashmë ka fituar.