fbpx

Permbyset rezultati edhe ne nje komune tjeter!

  23 Nov 2017

Numërimi i votave me kusht, me postë dhe ato me nevoja të veçanta ka përmbysur rezultatin edhe në Kllokot.

Derisa nga rezultatet preliminare Strahinja Spasiq nga Lista Serbe kishte marr 1030 vota, kandidati tjetër nga GI e që më vonë edhe ai ka kaluar në Listën Serbe, Bozhidar Dejanoviq ka marrë 1020.

Pas numërimit të këtyre votave, Dejanoviq ka marrë 22 vota më shumë karshi kundërkandidatit të tij i cili ka marrë vetëm 2 vota.

Kështu që nga numërimi Dejanoviq i ka gjithsej 1042 vota ndërsa Spasiq 1032 vota